Supermoto

Inschrijvingen Belgian Supermoto Cup 2014

Op 30 maart a.s. gaat het supermoto seizoen van start. De eerste 3 evenementen (lelystad 30/03, Zelhem 13/04 en Rockanje (250/05)) vinden plaats in Nederland waar de BMB vergunninghouders Euro-nationalen, nationalen en debutanten kunnen deelnemen aan de Belgian Supermoto Cup. De vergunninghouders Prestige kunnen er samen met de ONK Inters rijders strijden om punten voor het Belgisch en Open Nederlands Kampioenschap.

De inschrijvingsformulieren voor deze eerste drie wedstrijden werden gepubliceerd.  Klik op de link van het inschrijvingsformulier van de wedstrijd waarvoor je wenst in te schrijven. Er zal een nieuw venster worden geopend waar je in de linkermenubalk je gebruikersnaam en paswoord dient in te geven.  Voor de vergunninghouders die vorig jaar een BMB vergunning hadden zijn deze gegevens niet gewijzigd. De nieuwe vergunninghouders krijgen een aparte mail toegestuurd met hun login gegevens. Opgelet je kan enkel toegang krijgen tot het inschrijvingsformulier wanneer je 'account' door je aangesloten bond (VMBB of FMWB) werd geactiveerd en je je vergunning 2014 reeds hebt ontvangen!

Raadpleeg de 3 inschrijvingsformulieren en de inschrijvingsprocedure via volgende link: inschrijvingen Belgian Supermoto Cup / BK Prestige 2014

Partners

Back to top button