Algemeen

Welkom op de nieuwe BMB website

De BMB heeft haar website en BMB E-Newsletter volledig vernieuwd. De vorige website dateerde ondertussen al van 2008 en een vernieuwing drong zich dan ook op. Voorlopig kan je de website enkel in 'preview' bekijken via volgende link: nieuwe BMB website.

Het is de bedoeling dat in de loop van de week, na de laatste testfase, de nieuwe versie via het gewone (www.fmb-bmb.be) adres kan worden bereikt. De oude website (nieuw adres) zal nadien nog worden gebruikt als archiefsite.  De nieuwe website is volledig up-to-date en wordt dagelijks bijgewerkt.

We zetten de belangrijkste wijzigingen op een rijtje:

– de homepage brengt al het actuele nieuws opgesplist per disciplines: motorcross, off-road (enduro, trial, RMT,…), on-road (snelheid, supermoto) en algemene info (toerisme, BMB mededelingen, enz.)

– in de rubriek sport (en toerrijden) vind je per discipline een overzicht van alle gepubliceerde nieuwsberichten, de kalender, uitslagen, klassementen, reglementen, formulieren, rijderslijsten, enz.

– via de snel menu op de homepage heb je direct toegang tot de kalender, vergunningsaanvragen, uitslagen, enz.  Nieuw is de link 'documenten'. Hiermee kan je via een search engine op een eenvoudige manier op zoek gaan naar specifieke documenten (reglementen, klassementen, lijsten, formulieren, enz.) en dit per discipline.

De leden van de commissies en colleges alsook de organisatoren hebben met dezelfde login gegevens toegang tot de 'member area' en de interne documenten (verslagen vergaderingen, vergaderkalender, specifieke documenten voor officials en organisatoren, enz.

De vergunninghouders motorcross (inters), enduro, supermoto en snelheid zullen nog een aparte mail ontvangen met meer uitleg over de nieuwe inschrijvingsprocedures voor de wedstrijden. Hier wordt momenteel nog aan gewerkt.

We zijn ook bezig met het opstarten van een Facebookpagina en een Twitter account en houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen hierover.

Om de website zo attractief mogelijk en actueel te houden zijn we per discipline op zoek naar vrijwilligers die voor elke BMB wedstrijd foto's of video's kunnen maken en deze op de website kunnen toevoegen onmiddellijk na de wedstrijden. Als u hiervoor interesse heeft, kan u telefonisch contact opnemen met het BMB secretariaat (02/736.53.97)

We wensen iedereen veel surfplezier toe!

Partners

Back to top button