AlgemeenMotorcross

VMBB vergunningsaanvragen motorcross online

Onze Vlaamse afdeling (VMBB) heeft de vergunningsaanvragen Motorcross 2014 op haar vernieuwde website gepubliceerd. De rijders die dit jaar reeds een vergunning hadden, kregen ze tevens per post toegestuurd. De VMBB pakt naar aanleiding van haar 15de verjaardag uit met met een prijsverlaging, vooral voor zij die hun vergunning voor 15 januari 2014 in orde brengen.

Klik hier om de aanvraagformulieren te downloaden. Klik hier voor een overzicht van de verlaagde tarieven.

U vindt hierna de brief van VMBB voorzitter, Dhr. Julien Vanborm:

Beste sporter,

Een nieuw motorsportseizoen staat voor de deur met de nodige verwachting op sportieve successen. Een eerste winst kan u al behalen bij het aanschaffen van uw vergunning. 

Een nieuwe verzekeringsmakelaar en een nieuwe verzekeringsmaatschappij zorgen voor een enorme prijsverlaging van verzekeringspremies voor persoonlijke ongevallen in 2014. De prijzen van de sportvergunningen gaan dan ook sterk omlaag.

Naar aanleiding van zijn 15-jarige verjaardag geeft de VMBB nog een extra korting (‘Quick Win’) voor de snelle beslissers. Een directe winst op de prijs voor de sporters welke het bedrag van de vergunning vóór
15 januari 2014 (motorcross) – 15 februari 2014 voor de andere disciplinesoverschrijven op de rekening van de federatie.

Motorcross – UMC – Sancties:
Doordat de UMC (en bij uitbreiding haar leden VLM/VMCF/MC Lille/AMC Genk) niet bewijzen dat zijn sportverzekerden en hun motorcrossen verzekerd zijn volgens de voorwaarden, zoals opgelegd door de Vlaamse Overheid/Bloso is de VMBB verplicht om de samenwerking stop te zetten.

Tussen de federaties bestaat er geen akkoord meer om aan de wedstrijden van de andere federaties deel te nemen. De sancties, een door de UMC opgelegde eis om samen te werken, zullen niet meer worden opgelegd voor deelname aan niet BMB-wedstrijden. Onze vergunninghouders kunnen met een dagvergunning deelnemen aan motorcrossen van andere federaties.

De VMBB sportlicentie 2014: maximale vrijheid voor een minimum prijs!
Wacht niet, beslis en koop nu!

Wij wensen u naast een financiële hole-shot veel sportieve successen toe in 2014.

Julien Vanborm
Voorzitter VMBB

 

Partners

Back to top button