Algemeen

Prijsuitreiking sportkampioenen 2013 in Lummen

De jaarlijkse huldiging van de Kampioenen van België (& Beste rijder) in de disciplines motorcross, snelheid, enduro, trial, supermoto, classic bike alsook de laureaten van de Motorcross Coupe de l’Avenir zal plaatsvinden in Lummen op zaterdag 1 februari 2014.

De medaillewinnaars van de Wereld- en Europese kampioenschappen (solo en nationale teams) zullen eveneens worden gehuldigd alsook de laureaten van de Gouden Stuur en Beloftevolle Jongere trofee.

De eerste 5 zijspancombinaties (motorcross) van de eindstand van het Belgisch Kampîoenschap 2013 en de eerste 20 rijders van de Motorcross Inters Challenger Trophy (Belgian Nationals)  zullen tevens hun prijzengeld (eindklassement) in ontvangst kunnen nemen. Opgelet: prijzengeld dat niet wordt afgehaald tijdens de uitreiking blijft in het bezit van de federatie.

De prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie zal doorgaan op zaterdag 1 februari 2014 in “Cultuur en Ontmoetingscentrum Oosterhof “, Dokter Vanderhoeydonckstraat 56 te 3560 Lummen;  (internet: GCOC Oosterhof Lummen )

MC Beringse staat in voor de organisatie van dit evenement. Elke laureaat zal samen met zijn/haar partner of ouders (elke piloot mag vergezeld worden van maximum 4 personen) worden uitgenodigd voor de receptie voorzien vanaf 14.00 uur.

De huldiging van de kampioenen in alle disciplines start om 15.30 uur stipt en wordt beëindigd omstreeks 18.30 uur. De volledige lijst van de kampioenen die zullen worden gehuldigd zal weldra worden gepubliceerd op deze website.

Partners

Back to top button