Algemeen

Overlijden Bernard Nion

Afgelopen zaterdag heeft een motocross liefhebber ons verlaten, een van de drijvende krachten achter de organisatie van de motorcross Coupe de l’Avenir die dit jaar voor de 50ste keer wordt georganiseerd. Bernard was ook jarenlang van dienst op talrijke BMB motorcross wedstrijden zowel als koersdirecteur, sportafgevaardigde als milieu official. De milieu aspecten binnen de organisatie van een motorcross wedstrijd vond hij uiterst belangrijk want hij besefte erg goed dat de overleving van de motorsport ervan afhing.

Als lid van Mx Hauts-Pays bracht hij uren achter zijn computer door met het versturen van e-mails naar buitenlandse federaties, het opstellen van de reglementering, het aanvragen van de toelatingen, enz…

De BMB en de FMWB hebben een van haar steunpilaren verloren. Jarenlang was hij te vinden samen met zijn vrienden, collega officials, Eric Gliedner, Robert Nisolle, Francy Prince en vele anderen van de sportcommissie aan de rand van de circuits om alles in goede banen te leiden tijdens de BMB/FMWB motorcross wedstrijden.

Je grappen en humor zullen eeuwig gemist worden op de circuits !

De uitvaartplechtigheid gaat door woensdag 22 juni om 13 uur in Angre.

Raadpleeg het overlijdensbericht en betuig je deelneming via volgende link: klik hier

Geef een reactie

Partners

Back to top button