Toerisme

Toervergunningen 2022 beschikbaar via my FMB-BMB

De piloten en passagiers aangesloten bij een club van Motorsport Vlaanderen of van de FMWB kunnen hun vergunning Motorrijden in de Vrije Tijd voor het seizoen 2022 aanvragen via de BMB toepassing My FMB-BMB. Met een BMB toervergunning krijg je opnieuw 2 EUR korting voor elke deelname aan een van de 60 motortreffens op de BMB kalender. Je betaalt dan 4 EUR i.p.v. 6 EUR inschrijfgeld en zo kan je de kost van de vergunning makkelijk terugverdienen. Bovendien geniet je van een persoonlijke ongevallenverzekering tijdens je deelname aan de treffens en de heen -en terugweg . Als vergunninghouder neem je ook deel aan de toeristische kampioenschappen (piloot of passager & interclub).

Heb je al een vergunning gehad gedurende een van de laatste 3 seizoenen, dan log je gewoon in met je e-mail adres en het door jou gekozen wachtwoord bij de inschrijving. Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik na het inloggen op 'Inlog gegevens vergeten?' en je krijgt je login via mail toegezonden. Controleer of je gegevens nog up-to-date zijn en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning' en nadien op 'Vergunning Motorrijden in de Vrije Tijd (toerisme)' en volgende. 

Als je nog geen vergunning hebt gehad, klik je eerst op 'Nieuwe vergunninghouder' om een account aan te maken en te kunnen inloggen.

Hulp nodig om je vergunning aan te vragen? Contacteer je club en zij kunnen je hiermee helpen.

Download de app My FMB-BMB en vraag je vergunning 2022 in een paar klikken aan: My FMB-BMB

De sportvergunningen zullen in de loop van de maand december beschikbaar zijn.

Partners

Back to top button