Motorcross

Schrijf je in voor de finale van het BK Motocross in Nismes!

Op 16 en 17 oktober wordt in Nismes de finale van de Belgische kampioenschappen Motorcross gereden. De wedstrijd van AMC Eau Noire Nismes wordt georganiseerd in samenwerking met de club VLM aangesloten bij Motorsport Vlaanderen en de club FPCNA aangesloten bij de FMWB.

Ook de rijders van de AMPL zijn van harte welkom. De FIM, BMB/VLM, FPCNA en AMPL kunnen deelnemen met hun vergunning zonder extra supplementen op een van de mooiste circuit die ons land nog kent.
Op het zaterdagprogramma de VLM/FPCNA jeugdklassen met de BK finales voor de 65cc en jeugd en ook de dames. Op zondag komen de andere klassen aan bod met ondermeer de finales van het Belgisch Kampioenschap en de FPCNA amateurs. Er wordt ook nog een extra klasse voor niet-vergunninghouders voorzien zowel op zaterdag als zondag.

Inschrijvingen

De rijders kunnen zoals voor alle wedstrijden inschrijven via de Moto inside App. Er wordt echter ook aan alle rijders de mogelijkheid geboden om in te schrijven via de BMB website waar er een tweetalig (Nederlands/Frans) elektronisch inschrijvingsformulier beschikbaar is. Je klikt op de link van het formulier en vervolgens op registeren (als je nog een account hebt) of inloggen als je je al eens eerder via de BMB voor een wedstrijd hebt ingeschreven.

De FPCNA piloten hoeven niet vooraf in te schrijven maar doen dit ter plaatse bij de FPCNA afgevaardigde. De niet-vergunninghouders schrijven ook ter plaatse in.

Covid Safe Ticket

Opgelet, er zal in Nismes gewerkt worden met het Covid Safe Ticket. Alle piloten, begeleiders, officials en toeschouwers zullen dus bij aankomst dit ticket moeten aanbieden samen met de identiteitskaart. Dit kan ofwel via de smartphone app of op papier. Het Covid Safe Ticket is nodig vanaf 12 jaar.

Noch de sociale afstandsregels noch het dragen van het mondmasker zullen dus verplicht zijn.

Met het  Covid Safe Ticket kan je bewijzen dat je 

  • ofwel al zeker twee weken volledig gevaccineerd bent,
  • ofwel recent negatief bent getest,
  • ofwel het voorbije half jaar al eens besmet bent geweest met het coronavirus (via een herstelcertificaat).

De negatieve PCR-test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Een sneltest mag ook, maar die mag niet ouder zijn dan 24 uur. Zelftesten worden niet aanvaard.

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button