Motorcross

Schrijf je nog snel in voor de Motorcross Junior Days in Hélécine

De tweede stagedag van de BMB Motorcross Junior Days,  georganiseerd in samenwerking met KTM, Husqvarna en Gas Gas Belgium zal doorgaan op donderdag 22 juli op het motorcross circuit van Hélécine. Het is nog mogelijk om in te schrijven tot vrijdag 16 juli. 

Deze jeugdstage, georganiseerd voor jongeren in het bezit van een KTM, Husqvarna of Gas Gas 65cc of 85cc crossmotor vangt aan vanaf 13 uur en eindigt omstreeks 19 uur en staat zoals steeds onder leiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck die geassisteerd zal worden door nog andere ervaren lesgevers/piloten.

Het inschrijvingsgeld voor niet-BMB vergunninghouders (15 EUR) dient vooraf te worden betaald via bankoverschrijving. Inschrijvingen en betalingen ter plaatse zullen dus NIET mogelijk zijn (corona weet u wel). Bedankt voor jullie begrip hiervoor! De nationale en regionale vergunninghouders van VLM/JMS en MC Lille kunnen ook gratis deelnemen.

De stage dagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau.

De te voorziene Corona maatregelen en overige praktische inlichtingen zullen een paar dagen voor de stage naar de deelnemers worden gezonden.

Deelname – vergunningen

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders (sportcompetitie, trainingsvergunningen (jaar en dag), vergunninghouders VLM/JMS en MC Lille )! Rijders die een motorcross vergunning 2021 hebben bij de motorcross bonden MCLB/VJMO, VMCF, AMPL en FPCNA kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen geldige vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een BMB trainingsvergunning. Ze krijgen echter de kost ervan volledig gecompenseerd door KTM/Husqvarna / Gas Gas waardebonnen. Met deze trainingsvergunning zullen zij bovendien een volledig jaar verzekerd kunnen trainen!  Sinds 1 juli kan je de jaarvergunning bovendien aan een voordelig tarief kunnen bekomen. Het zal ook mogelijk zijn deze per stagedag te onderschrijven (vergunning 1 manifestatie) maar dit dient vooraf te gebeuren, minstens 3 dagen voor de stagedag, via onze digitale toepassing My FMB-BMB. Klik hier voor alle info en aanvragen van de BMB trainingsvergunning.

Praktische info:

Data & plaatsen:

Donderdag 8 april: Lille
Donderdag 22 juli Hélécine (info en inschrijvingen: klik hier)
Donderdag 26 augustus: Genk
Donderdag 4 november: plaats nog te bepalen (herfstvakantie)

Voor wie?:

BMB Vergunninghouders Europe Open 65cc en jeugd
BMB vergunninghouders nationaal & regionaal Motorsport Vlaanderen 65cc / 85cc (VLM/JMS, MC Lille)
BMB Trainingvergunninghouders Off-road
Vergunninghouders MCLB/VJMO, VMCF, AMPL en FPCNA
Niet vergunninghouders (trainingsvergunning 1 manifestatie te onderschrijven, klik hier)
Alle rijders moeten in het bezit zijn van een KTM, Husqvarna of Gas Gas machine. Andere merken worden niet toegelaten.

Kostprijs:

BMB Vergunninghouders 65cc,  jeugd, VLM/JMS, MC Lille vergunninghouders en BMB trainingsvergunninghouders (dag en jaar) : GRATIS! (dagvergunning te onderschrijven via de BMB toepassing (http://fmb-bmb.magelan.be/)
Vergunninghouders andere bonden: 15 EUR
De betaling dient dit jaar verplicht vooraf te gebeuren voor de afsluiting van de inschrijvingen.

Hoe inschrijven?:

Er dient vooraf te worden ingeschreven per stagedag via het elektronisch inschrijvingsformulier (voor elke stagedag apart). Voor de stage in Hélécine op 22 juli, klik hier. De inschrijvingsformulieren voor de andere stagedagen zullen later worden gepubliceeerd. Het inschrijvingsgeld dient vooraf te worden betaald op het BMB rekeningnummer vermeld op het inschrijvingsformulier.

Je dient je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier. Als je je vorig jaar al geregistreerd hebt, kan je inloggen met je gegevens van vorig jaar. Meer uitleg over hoe inschrijven; klik hier.

Partners

Back to top button