Toerisme

Provinciale rondrit van Viroinval Motor Sport: de foto’s

Het was ondertussen al van 27 september 2020 geleden dat onze toerrijders bijeen kwamen voor de deelname aan een BMB toertreffen. Ook toen was het Viroinval Motor Sport die in Nismes met de organisatie van de Balade des Ardennes het toeristisch seizoen 2020 vervroegd moest afsluiten. Gisteren, zondag 16 mei, stond dezelfde club in voor de opening van het toerseizoen 2021met de organisatie van de ronde van de provincie Namen. Ondanks de wisselende weersomstandigheden tekenden heel wat BMB toervergunninghouders en andere piloten en passagiers present om eindelijk weer volop te kunnen genieten van het recreatief motorrijden! Patrick Orbie was uiteraard ook van de partij en bezorgde ons een mooie fotoreportage.

Het volgend BMB treffen zal plaatsvinden op Pinkstermaandag, 24 mei, met de Balade du Viroin ook georganiseerd door Viroinval Motor Sport. De GPS bestanden zijn beschikbaar via de My FMB-BMB toepassing (Magelan) voor de BMB vergunninghouders of via de website van de organisatie, www.viroinvalmotorsport.be. Opgelet de 2 treffens van Viroinval Motor Sport zullen niet meetellen voor de BMB nationale toeristische kampioenschappen.

Volgende clubs kregen geen toelating voor de organisatie van hun treffens: 23 mei Les Vallées Namuroises van MC Les Petits-Gris, 29 en 30 mei Motorradtreffen van AMC St. Vith, 12 en 13 juni La Thudinienne van MC Ressaix en 26 en 27 juni 14de Treffen van MTC Yells Army.

Raadpleeg de laatste BMB toerkalender 2021: klik hier

Partners

Back to top button