Toerisme

FIM Mototour of Nations van 21 tot 24 september 2021 in Turkije

De FIM Mototour of Nations  2021 wordt dit jaar georganiseerd in een hotel gevestigd in de badplaats Kusadasi aan de Egeïsche kust van Turkije. Kusadasi heeft een goed ontwikkelde toerisme-industrie en ligt dicht bij verschillende belangrijke historische bezienswaardigheden, waaronder Efeze. We logeren in het “Le Bleu Hotel & resort” op een prachtige locatie met zicht op de zee. 

De nadruk wordt tijdens de rondritten vooral gelegd op de veiligheid. De deelnemers worden opgesplitst in groepen en elke groep heeft hetzelfde programma. De belangrijkste kruispunten worden beveiligd en de reiswegen zijn verhard en geschikt voor motorrijden in alle weersomstandigheden. De totale afgelegde afstand zal ongeveer 720 km bedragen over 3 dagen

De inschrijvingen gebeuren net zoals voor de “FIM Rally” en ”FIM Motocamp”  vanaf nu via de BMB en worden afgesloten op 25 juni 2021

Hierna vindt u alle praktische info:

Website: http://mototourturkey.com/en/home/
Inschrijvingsprijs: Op basis van een 2-persoonskamer:  € 265 per/pers – Op basis van een 1-persoonskamer: € 385 per/pers. Hiervoor krijg je van de BMB: 1 T-shirt en van de organisatoren: Deelname aan de FIM Mototour of Nations 2021 en:

  • – Accommodatie in het "Le Bleu Hotel Kuşadası" voor de duur van drie nachten in tweepersoonskamers of een eenpersoonskamer.
  • -1ste dag (21/09): diner
  • -2de dag (22/09): ontbijt, lunch, diner
  • -3de dag (23/09): ontbijt, lunch, galadiner met herdenkingsmunt "Red Carpet"
  • -Laatste dag (24/09): ontbijt
  • -Toegang tot alle musea , tempels en archeologische vindplaatsen, herinneringsmedaille of speld of gedenkplaat of ornament. Andere souvenirs naar goeddunken van de organisator.

Deelnemers die ofwel eerder aankomen of hun verblijf wensen te verlengen, profiteren van dezelfde speciale prijzen van 135 € / dag per tweepersoonskamer – 95 € / dag per eenpersoonskamer all-in, voor hun accommodatie en krijgen ook extra rondleidingen door de organisator.

De ingevulde en ondertekende inschrijvings formulieren + aantal en maat T shirt (extra T-shirt kost 15€)  verzenden naar: Bij voorkeur via e-mail gilbert.vb@telenet.be
Gilbert Van Bael – Kasteelstraat 22 – 2250 OLEN.

De inschrijvings formulieren staan in pdf en kunnen ingevuld worden op de computer

OPGELET! Het aantal deelnemers is beperkt tot 250!

Het is mogelijk dat wegens de afgelasting van de FIM-Rally dit aantal snel bereikt zal zijn, best niet te lang twijfelen en inschrijven voor 25/06/2021. De ontvangen inschrijvingsformulieren worden doorgestuurd naar de organisator van zodra we de betalingen en ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren hebben ontvangen.

Betaling voor 25.06.2021 op rekening FMB-BMB: BE07210044340166

Bijkomende inlichtingen:
Gilbert Van Bael: GSM : +32495805900 –  Home: 014/223230 E-mail : gilbert.vb@telenet.be

De organisator verbind er zich toe:

  • -Bij annulering van het evenement door overmacht wordt het volledige bedrag terugbetaald aan de deelnemers.
  • -In het geval dat een land haar grenzen sluit om redenen die verband houden met de pandemie en de deelnemers niet kunnen vertrekken, wordt het bedrag terugbetaald;
  • -In het geval dat een deelnemer positief test op covid-19 in de dagen direct voorafgaand aan het evenement en dus niet zijn/haar woning mag verlaten, wordt het bedrag teruggestort.

Partners

Back to top button