Motorcross

Kan Jago Geerts in Lommel een stap zetten richting wereldtitel?

Jago Geerts behaalde afgelopen weekend in Spanje een vijfde plaats in de eerste en de zege in de tweede reeks, en staat nu 52 punten achter op de Fransman Tom Vialle in de MX2 WK tussenstand. Op zijn thuis circuit in Lommel, zijn er met de triple header (3 GP's in een week) echter 150 punten te verdienen en we hopen dan ook dat hij op de Heeserbergen heel wat punten kan inhalen. 

Uiteraard is Lommel gekend terrein bij alle toppers maar Jago liet al eerder zien hoe snel hij in het Lommelse zand kan zijn.

Monster Energy Yamaha Factory  team manager, Marnicq Bervoets over de Spaanse GP: “Jago maakte in de eerste reeks na een goede start een kleine fout toen hij andere lijnen zocht en moest tevreden zijn met plek vijf. Opnieuw een goede start in de tweede reeks maar Geerts werd snel gepakt door Vialle. Hij kreeg echter een cadeautje op het einde en kon zo de zege behalen. Hij staat nu 52 punten achter Vialle. We kijken al uit naar Lommel. We hebben niks te verliezen."

Ter herinnering: de wedstrijden in Lommel worden zonder publiek gereden maar u kan de races live volgen via www.mxgp.com

Foto: MXmag/shotbyBavo

 

 

 

Partners

Back to top button