Motorcross

Nieuwe BMB motorcross kalender 2020

Dankzij het doorzettingsvermogen van onze partner federatie JMS/VLM en de FMWB club AMC Eau Noire Nismes kunnen onze motorcross vergunninghouders ondanks de corona crisis nog genieten van een mooi en uitgebreid Belgisch kampioenschap Motorcross. Na de openingswedstrijd in Lommel op 22 en 23 februari wordt het kampioenschap nu vervolgd vanaf 1 en 2 augustus in Tessenderlo. In samenwerking met de VLM/JMS werden er nog 10 wedstrijden op de BMB motorcross kalender 2020 toegevoegd. AMC Eau Noire Nismes zal op 30 augustus op het prachtige ex-MX der Naties circuit Saint-Joseph van Nismes een wedstrijd organiseren die meetelt voor het BK MX solo. Er worden ook 2 FPCNA klassen en een recreanten klasse op het programma voorzien.

De inschrijvingen voor de wedstrijd in Tessenderlo op 1 en 2 augustus dienen verplicht vooraf te gebeuren. Er werd een elektronisch inschrijvingsformulier aangemaakt met medewerking van de BMB. BMB en JMS/VLM jaarvergunninghouders motorcross dienen vooraf niets te betalen voor deze wedstrijd en hebben ook voorrang gezien het aantal deelnemers beperkt is door de corona maatregelen. Klik hier om je inschrijving te regelen: Motorcross Tessenderlo. De inschrijvingen voor de overige wedstrijden zullen weldra worden gelanceerd. 

Voor de wedstrijd in Nismes op 30/8 zal er ook vooraf moeten worden ingeschreven via de BMB website. Alle info zal in de loop van deze week worden gepubliceerd.

Raadpleeg de nieuwe BMB Motorcross kalender 2020

Opgelet, gezien we nog steeds met de corona crisis moeten rekening houden, vragen we iedereen de kalender regelmatig te raadplegen om op de hoogte te zijn van eventuele aanpassingen!

Partners

Back to top button