Motorcross

MXGP Lommel uitgesteld naar 25 oktober!

De FIM en Infront Moto Racing hebben een nieuwe kalender van het FIM Motocross Wereldkampioenschap 2020 uitgebracht. Door de huidige COVID-19-pandemie blijven veel landen op slot en is het verboden massa evenementen te organiseren. Hierdoor zijn de onderstaande wijzigingen onvermijdelijk.

De MXGP van Rusland, voorzien op 4-5 juli, werd verplaatst naar 1-2 augustus. De MXGP van Letland die op 11-12 juli zou plaatsvinden, zal nu doorgaan op 8- 9 augustus op het circuit van Kegums.

Dit betekent dat de Monster Energy MXGP van België en de MXGP van Duitsland die op deze data waren voorzien, nu worden verplaatst. De MXGP van België in Lommel zal plaatsvinden op 24-25 oktober, terwijl de data van de Duitse MXGP, de MXGP van Tsjechië en de MXGP van Emilia Romagna (Imola),  binnenkort zullen worden aangekondigd.

Helaas zullen een aantal evenementen niet  kunnen worden georganiseerd. De MXGP van Italië in Maggiora op 18-19 juli en de MXGP van Frankrijk in St. Jean d'Angely op 27-28 juni werden afgelast.

Verdere informatie over het FIM Junior Wereldkampioenschap dat oorspronkelijk gepland stond in Megalopolis, Griekenland op 8-9 augustus, zal binnenkort volgen.

De nieuwe MGP kalender 2020:

 

Partners

Back to top button