Toerisme

Impact Corona virus ‘Covid-19’ op internationale toerkalender 2020

Het Corona virus 'covid-19' heeft een impact op de internationale toerkalender 2020 en meer bepaald de internationale Italiaanse treffens en de FIM rally in Foligno. De Italiaanse federatie (FMI) liet weten dat alle manifestaties tot 3 april zijn geannuleerd of uitgesteld. Dit betekent dat volgende 2 treffens geschrapt worden van de BMB internationale toerkalender:

  • Castel del Piano van 21 tot 22 maart 2020
  • Castelfiorentino van 4 tot 5 april 2020

Bijkomende annulaties:

  • – Ermelo (NL) – 22 maart
  • – Leiden (NL) – 29 maart

 

We verzoeken de vergunninghouders 'Motorrijden in de Vrije Tijd' regelmatig de BMB website en Facebook pagina te raadplegen om de beslissingen en/of maatregelen op te volgen die de nationale bonden nemen op vraag van de autoriteiten.

Raadpleeg een update van de BMB internationale toerkalender 2020: https://fmb-bmb.be/nl/content/internationale-toerkalender-2020

Inschrijven voor de FIM Rally in Italië verlengt tot 6 april

De organisator van de FIM Rally 2020, de Italiaanse motorfederatie (FMI) heeft, in samenspraak met de FIM Touring & Leisure Commission (CTL),  besloten om de aanvullende regelgeving (SR) van het evenement te wijzigen en de datum voor de registratie van de deelnemers uit te stellen tot 6 april 2020. Ingeschreven deelnemers kunnen annuleren tot 30 april en in dit geval wordt 100% terugbetaald, van 1 mei tot 15 mei wordt 75% terugbetaald, van 16 mei tot 31 mei wordt 50% terugbetaald, na 1 juni is terugbetaling niet meer mogelijk. Tegelijkertijd, en belangrijker, besloot de FMI dat in het geval dat het evenement door de organisator wordt geannuleerd, vanwege de voortzetting van de instabiele gezondheidssituatie veroorzaakt door de COVID-19, alle betalingen die door de deelnemers zijn gedaan, volledig worden terugbetaald. Dit stelt ons in staat om veilig de deelname aan de 75e editie van de FIM Rally te boeken, waarbij we worden gerustgesteld dat we op gebied persoonlijke gezondheid en het financiële aspect toch wel enige garantie hebben.

 

 

Partners

Back to top button