Motorcross

Joel Robert als legend aanwezig op de FIM prijsuitreiking in Monaco

Zesvoudig wereldkampioen Motocross, Joel Robert, was op uitnodiging van de FIM aanwezig op de FIM prijsuitreiking afgelopen zondag in Monaco. Hij kreeg er een erkenning voor zijn uitzonderlijke carrière en reikte er de trofeeën uit aan de FIM wereldkampioenen off-road 2020.

Joel was in Monaco vergezeld door BMB voorzitter, Olivier Rougraff en de Secretaris-Generaal, Stijn Rentmeesters. Ook Christian Dejasse, 1ste Ondervoorzitter van de BMB sportcommissie en lid van de FIM enduro commissie en Jos Driessen, BMB bestuurder en lid van de FIM Board of Directors woonden in Monaco zowel de jaarlijke FIM Algemene Vergadering als de FIM prijsuitreiking bij.

Een andere Belgische legende aanwezig in Monaco was ex-wereldkampioen Motorcross Roger Decoster die tijdens het gala diner naast Joel zat. De verhalen uit de 'good old days' kwamen dan ook naar boven.

Tenslotte was ook onze MXGP organisator, GP Limburg, in Monaco vertegenwoordigd. Zij namen er deel aan een vergadering met alle organisatoren MXGP georganiseerd door Youthstream en woonden nadien het FIM gala bij.

Meer info (en foto's) over de FIM prijsuitreiking: http://www.fim-live.com/en/article/monaco-hosts-hugely-successful-fim-awards/

Partners

Back to top button