Motorcross

Motorcross Belgian Masters uitgesteld, internationale wedstrijden in Balen en Orp

Omdat de Grote Prijs van China in Shanghai werd verplaatst naar 15 september en AMC Orp geen oplossing kon vinden om de datum van haar wedstrijd te wijzigen, heeft de Raad van Bestuur van de BMB beslist de nieuwe Motorcross Belgian Masters formule uit te stellen naar 2020. KMC Mol zal op 15 augustus de Flanders Masters organiseren, een internationale wedstrijd met alle BMB categorieën op het programma en ook een Nieuwelingen Open klasse. Ook AMC Orp organiseert op 15 september een internationale motorcross wedstrijd voor alle BMB categorieën aangevuld met een oldtimers klasse.

Voor de wedstrijd op 15 augustus op de Keiheuvel in Balen zal er dit jaar vooraf moeten worden ingeschreven als je 100% zeker wil zijn om te kunnen deelnemen! De rijders van de JMS/VLM en VJMO/MCLB federaties zijn immers ook van harte welkom en kunnen gewoon rijden op vertoon van hun vergunning. Daarnaast worden er ook vele buitenlandse rijders verwacht op deze BMB klassieker! Alle rijders worden dus verzocht elektronisch in te schrijven (klik hier). Als je nog geen account hebt op de BMB website, klik je eerst op registreren om toegang te krijgen tot het formulier.

Voor de wedstrijd op 15 september in Orp dient er niet vooraf te worden ingeschreven. JMS/VLM en VJMO/MCLB rijders kunnen er deelnemen met een afvaardiging van hun federatie.

Beide wedstrijden tellen uiteraard mee voor het Belgisch Kampioenschap in alle BMB solo klassen.

Clubs die interesse hebben voor de organisatie van een Belgian Masters motorcross wedstrijd in 2020, worden verzocht contact op te nemen met hun aangesloten bond (VMBB of FMWB) om de organisatievoorwaarden te bekomen.

Info en inschrijvingen 15 augustus Balen: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/motocross-flanders-masters

Partners

Back to top button