Motorcross

DJ’s, optredens én kampioenen in Reusel op 23 november

Dé Partyfriex, DJ duo ‘Hak op de Tak’, een surprise act, Kees de Omroeper en niemand minder dan de kersverse wereldkampioenen Marvin Vanluchene, Ben van den Boogaart én Jeffrey Herlings. Allemaal staan ze samen met nóg 45 Belgische en Nederlandse Motorcross kampioenen op het podium van Club El Sombrero in Reusel tijdens de negende MX AFTER SEASON PARTY.

De deuren gaan om 20.30uur open. Er is geen voorverkoop, dus enkel tickets aan de deur. Minimale leeftijd is 16+. Ook is er een All-in VIP arrangement verkrijgbaar. Dit jaar in beperktere maten, dus graag te reserveren vooraf.

Voor wie er een complete avond van wil maken heeft de organisatie gezorgd voor een exclusief hotel in de buurt. Voor €55,- pp ben je voorzien van Limousine van het hotel naar het feest, entree en champagne op het feest, shuttle terug naar het hotel én de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt.

Op de avond zelf mag het publiek alle kampioenen van de FIM, BMB, KNMV, VLM, MON en IMBA op het podium verwachten. Ze worden onthaald door Kees de Omroeper en zijn lieftallige assistentes. DJ Duo ‘’Hak op de Tak’’ zorgt voor de fijnste dansplaten en niemand minder dan de PartyFrieX komen een memorabel optreden geven.

Tot slot op het programma is er de Living fort he FRIETTENT challenge waarbij de deelnemers zo snel mogelijk 3 frikandellen speciaal op dienen te eten. Dit allemaal LIVE op het podium. Dit beloofd ook dit jaar weer een sensationele wedstrijd te worden waarbij de deelnemers tot hun uiterste gaan om de trofee te pakken. Inschrijven kan nog!

Alle informatie en reserveringen via www.livingfortheweekend.mx/mxasp

 

Movie Productions:

  • Living for the Weekend 2013
  • Tony Cairoli the Movie 2014
  • Living for the Weekend – The Exceptional Six 2016

 

Partners

Back to top button