Motorcross

Motorcross in Veldhoven afgelast, Baisieux finale alle solo klassen

Ondanks dat de organisator alles al had geregeld om van de nieuwe motorcross wedstrijd in het Nederlandse Veldhoven een succes te maken, kreeg hij spijtig genoeg slecht nieuws van de circuituitbater. Door recent veroorzaakte problemen met de milieuvergunning van het circuit, werd het voor de organisator onmogelijk om alle BMB klassen te laten rijden en werd hij bijgevolg genoodzaakt de wedstrijd voorzien op 24 september af te gelasten.

Na de wedstrijd in Orp zondag a.s., zal de volgende wedstrijd plaatsvinden in Baisieux op 7 en 8 oktober a.s. Deze wedstijd zal dan ook de finale zijn voor ALLE klassen van het Belgisch Kampioenschap Motorcross: jeugd, Cup 125, Cup MX1, Cup MX2, MX1, MX2, Belgian Masters MX1 en Belgian Masters MX2. Voor alle duidelijkheid, de wedstrijden van de Belgian Masters MX1 en MX2 tellen zowel voor het Belgisch Kampioenschap MX1 en MX2 als voor het Belgisch Kampioenschap Belgian Masters MX1 en MX2.

Naast de BK wedstrijden vindt in Baisieux uiteraard ook de Coupe de l'Avenir plaats, de wedstrijd voor nationale jeugdteams in de klassen 65cc, 85cc en Open. De inschrijvingen lopen wel erg vlot dit jaar want alle klassen zijn al bijna volzet!

We komen nog uitgebreid terug op de wedstrijd in Baisieux na Orp.

Partners

Back to top button