Classic Bike

Bikers’ Classic: een A-XOC Parade toegankelijk voor iedereen

Sinds ze geïntegreerd werd in het programma van de Bikers'Classics is de Grote Parade op zaterdagmiddag een absolute must op dit grote 'revival' evenement, een spectaculair moment gevuld met intense emoties. Klokslag 18 uur zullen meer dan 500 rijders zich lanceren voor twee ronden, eerst op het huidige circuit van 7 km, vervolgens op de 14 kilometer van de "oude Francorchamps", het historische circuit met zijn bochten met legendarische namen zoals Masta, Stavelot …

Voor de 15e editie van de Bikers'Classics, zal de Grote Parade worden georganiseerd met de medewerking van A-XOC beschermingen. Ze is toegankelijk voor alle motorrijders, deelnemers, maar ook bezoekers. Om deel te nemen moeten deze laatsten vooraf registreren op de stand van A-XOC in de Lifestyle Village, waar ze tevens de deelnameprijs van 20 euro kunnen betalen. Ze krijgen de gelegenheid kennis te maken met de echte innovatieve A-XOC beschermingssystemen maar ook met de vele Café-racers, Scramblers en Bobbers die te bezichtigen zijn in de Lifestyle Village. Daarna kunnen ze zich aansluiten bij de grote golf van motoren die samen de Grote Parade vormen, en zich onderdompelen in de geschiedenis van het mooiste circuit ter wereld.

Ter herinnering, de 2017 editie van de Bikers'Classics zal doorgaan in Spa-Francorchamps op 30 juni en 1 en 2 juli. Info en inschrijvingen: www.bikersclassics.be.

 

Partners

Back to top button