Toerisme

FIM Europe organiseert Moto-Tour Assistant opleiding

De FIM Europe Touring commissie organiseert op 3 september 2016 in Barcelona de 1ste ' FIM Europe Moto-Tour Assistant Training Course'. Het opzet van dit initiatief is de organisatie van een trainingssessie voor een geselecteerde groep van 'Tour-Assistants'. Het Honda Safety Institute voorziet een professionele opleiding voor motorrijders die reizen willen organiseren voor een groep van motorrijders.

De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte (2 uren) en een langer praktisch gedeelte (zie volledig programma onderaan). De FIM Europe draagt zelf de kosten van de opleiding, motorfietsen & uitrusting en de maaltijden. De reis-en verblijfkosten dienen door de deelnemers te worden bekostigd.

De deelnemers kunnen na de opleiding een diploma bekomen waardoor zij bevoegd zijn om Moto-Tour Assistant Services aan te bieden. Op de FIM Europe website zal een lijst van alle deelnemers, houder van het diploma, worden gepubliceerd.

Personen die interesse hebben om aan deze opleiding deel te nemen, dienen contact op te nemen met het BMB secretariaat voor uiterlijk 19 augustus a.s.

 

Partners

Back to top button