Motorcross

Deelnemen aan EK en WK motorcross wedstrijden in 2016

Rijders die wensen deel te nemen aan een of meerdere wedstrijden van het Wereld of Europees Kampioenschap motorcross, kunnen hiervoor hun inschrijving in orde brengen. Voor de wedstrijden van de Wereldkampioenschappen MXGP, MX2, dames, veteranen en/of de Europese Kampioenschappen EMX125, EMX250, EMX150 en EMX300 dien je je te registreren via het elektronisch inschrijvingsysteem van de FIM / FIM Europe promotor Youthstream via volgende link:

Klik hier: http://www.youthstream.org/login.aspx?ReturnUrl=%2fentry%2fentryform1.aspx

Als je je reeds eerder hebt ingeschreven voor een van deze wedstrijden, kan je onmiddellijk inloggen met hetzelfde e-mail adres en paswoord als vorig jaar. Het BMB secretariaat zal de status van je inschrijvingen kunnen opvolgen en je deelname elektronisch bevestigen vanaf het ogenblik dat je FIM of FIM Europe vergunning werd afgeleverd.

Rijders die wensen deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen EMX65cc, EMX85cc en EMX Quads worden gevraagd het volgend formulier in te vullen zodat we weten welke wedstrijden je wil rijden. Vervolgens zal je het FIM Europe inschrijvingsformulier ontvangen.

We herinneren eraan dat het verplicht is je via e-mail bij het BMB secretariaat af te melden als je niet zou kunnen deelnemen aan wedstrijden waarvoor je je hebt ingeschreven. De eventuele door de FIM of FIM Europe ontvangen boetes zullen worden aangerekend.

Veel succes!

Partners

Back to top button