Classic Bike

Belgian Classic Grand Prix in Francorchamps

In het kader van de Bikers' Classic op 5 en 6 juli a.s. in Spa-Francorchamps zal de CRMB een nieuwe wedstrijd organiseren, de Belgian Classic Grand Prix. Deze wedstrijd zal meetellen voor het Belgisch Kampioenschap Classic Bike alsook voor de IHRO kampioenschappen. Enkel de klassen 3 & 4 (350cc & 500cc Gr. 1-2 van 1950 tot 1972) van het BMB reglement Classic Bike alsook de motorfietsen an de IHRO 1 en IHRO 2 zullen kunnen deelnemen.

Het inschrijfgeld voor deze nieuwe wedstrijd bedraagt 210 €. Dit geeft recht op deelname aan de gechronometreerde oefeningen op zaterdagnamiddag en 2 races op zondag. Om  iedereen eveneveel rijtijd te garanderen zullen de rijders die zich niet hebben kunnen kwalificeren na de oefensessies de mogelijkheid hebben om aan de vrij rijden sessies van hun categorie deel te nemen 's zondags.

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een BMB vergunning Classic Bike. Er zal de mogelijkheid bestaan om ter plaatse een vergunning '1 manifestatie' te onderschrijven. Echter, gezien de beperkingen opgelegd door de circuithomologatie (84 motoren voor de oefeningen, 70 voor de wedstrijden), zal voorrang gegeven worden aan de inschrijvingen ontvangen tot 06/05/2014 van jaarvergunninghouders en deelnemers die op regelmatige basis aan de BMB kampioenschappen deelnemen. Een inschrijving zal slechts definitief worden beschouwd na ontvangst van het inschrijfgeld. De inschrijvingen zullen worden afgesloten op 06/06/2014. Na deze datum worden geen nieuwe inschrijvingen meer aanvaard.

Betalingen:

  • GEEN CHEQUES !!!
  • Zie bankdetails in het bijzonder reglement

Inschrijfformulier: klik hier
Bijzonder reglement : klik hier

Partners

Back to top button