Algemeen

Vier redenen om een motor te kopen

Wordt u tot uw grote ergernis meestal ingehaald door motorrijders als u in de file staat? En heeft uw auto tot grote frustratie veel ruimte nodig in de garage of op straat? Sta er dan even bij stil of een motor niet een geschikter vervoermiddel voor u is. Vier redenen om een motor aan te schaffen zijn:

Vrij voelen
Vrijheid is een gevoel dat veel motorrijders het eerst aangeven als u aan ze vraagt waarom ze van motorrijden houden: niet opgesloten zitten in een auto, maar echt buiten zijn tijdens het rijden. Natuurlijk moet u dikke motorkleding aan die niet altijd lekker zit, maar dat hebben de fanaten graag over om ultieme vrijheid en een gevoel van ontspanning te voelen.

Flexibel
Is er een file ontstaan? Als motorrijder weet u snel waarom. U hoeft niet af te wachten zoals uw medeweggebruikers die niet vooruit kunnen in hun auto, maar kunt doorrijden naar de kop van de file. U hoeft niet meer extra vroeg de deur uit om files voor te zijn, de verkeersmeldingen in de gaten te houden en elke keer uw rijroute om de files heen te plannen. Wat overblijft? Rijden op het tijdstip dat u het beste uitkomt en meer controle over uw eigen tijd.

Weinig kosten
Per liter benzine kunt u op een motor vaak heel wat meer kilometers maken dan met een auto. Dit gaat u merken aan de pomp! Ook de belasting, verzekeringen en de kosten voor onderhoud liggen voor een motorfiets aanzienlijk lager dan bij een auto. Bovendien is het aanschafbedrag van motoren ook niet zo hoog als die van auto’s. Rijdt u vaak alleen of met zijn tweeën in de auto? Dan is het kopen van een motor een goed idee!

Makkelijk te onderhouden
Voordeel van een motor is dat u goed bij alle onderdelen kunt als er iets defect is of onderhouden moet worden. Dat is met een auto wel anders. U hoeft bij een motor niet bijzonder veel verstand van techniek te hebben om kleine reparaties of onderhoud uit te voeren.

Naast de genoemde voordelen, is er nog veel meer om van te profiteren. Verkoop uw auto aan www.wijkopenautos.be en ervaar zelf de geneugten van het motorrijden!
 

Partners

Back to top button