Inschrijvingsprocedure Snelheid wedstrijden

De deelnemers moeten zich voor de snelheids wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender in België en/of in het buitenland inschrijven op de volgende internetpagina: Inschrijvingen BMB snelheidswedstrijden (met uitzondering van de wedstrijden of categorieën waarvoor de organiserende club haar eigen inschrijfsysteem heeft voorzien)

Er zijn 2 verschillende inschrijvingsformulieren:

  1. Inschrijvingsformulier BMB jaarvergunninghouders snelheid
  2. Inschrijvingsformulier buitenlandse rijders in het bezit van een geldige vergunning van hun federatie 

Belangrijk: vooraf inschrijven is enkel mogelijk indien je in het bezit bent van een geldige vergunning!

1. Inschrijvingsformulier BMB jaarvergunninghouders snelheid

Opgelet: je moet eerst je BMB jaarvergunning via de My FMB-BMB PC toepassing in orde brengen alvorens je kan inschrijven. Klik hier voor alle info!

Je klikt op de link naar het formulier en je logt in met dezelfde gegevens die je hebt gebruikt voor je vergunningsaanvraag in de My FMB-BMB (Magelan) toepassing. De gebruikersnaam is dus steeds je e-mail adres en het wachtwoord dat je gekozen hebt bij je inschrijving op My FMB-BMB. Ben je deze vergeten? Geen probleem, open de My FMB-BMB toepassing op je PC, klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Inlog gegevens vergeten?’ Deze worden je dan via mail toegestuurd.

Vanaf je bent ingelogd zal je merken dat al je gegevens automatisch zijn ingevuld. Je dient dus nog enkel je inschrijving bevestigen en betalen via het betaalsysteem.

2. Inschrijvingsformulier buitenlandse rijders in het bezit van een geldige vergunning van hun federatie

Alle BMB wedstrijden Snelheid zijn toegankelijk voor rijders in het bezit van een vergunning afgeleverd door een FIM erkende bond en geldig voor buitenlandse wedstrijden ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe.
Je zal eerst een account moeten aanmaken om te kunnen inloggen. Deze account is dan geldig voor de inschrijving voor alle overige BMB wedstrijden. Vul vervolgens alle ontbrekende info in, bevestig je inschrijving en betaal via het betaalsysteem.


Belangrijke opmerkingen:

Inschrijvingstermijn:

Elke inschrijving waarvan de betaling niet binnen 10 dagen is geregistreerd, wordt verwijderd en de rijder zal de inschrijvingsprocedure opnieuw moeten opstarten. De inschrijvingen (inclusief betaling) worden afgesloten op uiterlijk woensdag middernacht voor elke wedstrijd.

QR code

Vanaf je inschrijving in orde is krijg je een e-mail met een QR code toegezonden. Deze QR code dien je ter plaatse te tonen op de administratieve controle (afhaling transponder) en tijdens de technische controle. Je kan de mail ofwel afdrukken of gewoon op je smartphone tonen aan de afgevaardigden ter plaatse.

Partners

Back to top button