Motorcross

MX For Kids opleidingen in september en oktober

Motorsport Vlaanderen organiseerde dit jaar al heel wat opleidingsdagen van hun erg populaire MX for Kids stages. Ze waren dan ook bijna meteen volzet. In september en oktober staan er nog 5 sessies op het programma waarvan de eerste op 16 september in Heusden-Zolder helaas al vol zit maar voor de andere dagen zijn er nog wel een paar plaatsen vrij. Snel zijn is wel de boodschap! 

MX for Kids laat kinderen van 6 tot 12 jaar op een leuke, veilige en betaalbare kennismaken met deze fantastische motorsporttak. Deze opleiding is specifiek bedoeld voor jonge rijders zonder motorervaring.

Motorsport Vlaanderen zorgt voor de motor, het terrein en de gepaste uitrusting. MX for Kids leert je de knepen van het vak onder begeleiding van ervaren trainers.

MX for kids in Gooik

In Kester-Gooik, is MX for kids de laatste week van het schooljaar te gast voor een motorkamp georganiseerd door Sportigo. 45 kinderen crossen er door de voormalige voetbalvelden van KV Kester-Gooik. Ring-TV maakte er begin deze week een mooie reportage over. Klik hier.

Info en inschrijven : Evenementen – MX for kids

Partners

Back to top button