Vrij rijden op circuit, vergeet je verzekering niet!

Vele rijders willen (nog) niet deelnemen aan wedstrijden en verkiezen het vrij rijden op een van onze snelheid circuits in België of het buitenland. Talrijke organisaties organiseren dan ook track days voor motorrijders die hun eerste circuit ervaring willen opdoen of gewoon willen genieten van het  vrije circuitrijden. Zowel het vrij rijden als de motorsport competitie zijn echter nooit zonder risico en het is dan ook belangrijk te zorgen voor een kwalitatieve persoonlijke ongevallenverzekering.

Daarom biedt onze Vlaamse afdeling, VMBB, een trainingslicentie circuit aan waarbij de houders van deze vergunning verzekerd zijn conform de voorwaarden opgelegd door Sport Vlaanderen. Je kan kiezen voor een nationale trainingslicentie voor de permanente circuits in België of een internationale licentie geldig op alle permanente circuits in België en in gans Europa. Klik hier om de verzekeringsdekkingen en de tarieven van de trainingslicenties te raadplegen.

Hoe deze trainingsvergunning onderschrijven?

Dit is sinds dit jaar heel eenvoudig! Via de nieuwe toepassing My FMB-BMB (klik op de link onderaan), kan je de aanvraag snel en eenvoudig digitaal regelen. Installeer de app op je PC/laptop en meld je aan als nieuwe vergunninghouder. Vul je persoonsgegevens in. Je wordt ook gevraagd een club te selecteren. Als je geen aansluiting bij een VMBB club hebt of wil, kies dan als club 'Trainingsvergunning VMBB'. Na je inschrijving kan je je trainingslicentie aanvragen en online betalen. Het enige document dat je nog dient toe te voegen is een kopij van je identiteitskaart (je kan ook gewoon via een ID kaarlezer je inschrijving regelen). Er is geen medische verkaring van de dokter nodig! 

- Download de app My FMB-BMB en regel je licentie!

Veel circuit plezier!

vrijdag, maart 23, 2018