Algemeen

Living for the Weekend presenteert cover van nieuwe documentaire

Coldenhoff, Herlings, Geerts, Everts. Zomaar enkel grote namen in de motorcross die prijken op de nieuwe cover van de documentaire ‘Living for the Weekend 2’.  10 jaar na de eerste film is het team van Living for the Weekend terug met een nieuwe bioscoop-productie waar naast de gevestigde namen ook veel jong talent in beeld komt.

Enorm trots

Kevin Simons keek als destijds 11-jarige knul de eerste Living for the Weekend film in de bioscoop. Hij was meteen verkocht en draaide de DVD nadien ook he-le-maal grijs. Nu, 10 jaar later mag hij de nieuwe Living for the Weekend film zelf maken. De 21-jarige ex-motorcrosser joeg lang zijn droom om professioneel motorcrosser te worden na, maar blessures brachten hem in contact met een nieuwe passie. Het filmen en monteren bood hem perspectief tijdens de lange revalidatietrajecten. Dankzij een fantastische groep sponsoren vloog hij met zijn camera de wereld over om zijn voormalige concurrenten, waaronder Liam Everts, te volgen voor deze nieuwe film. Enorm trots is hij op het eindresultaat. De laatste loodjes zoals ondertiteling en distributie naar alle bioscopen staan nog op de agenda met de première op 16 november in het verschiet.  

Jong talent in beeld

We worden als motorcrossliefhebbers in Nederland en België verwend met enorm veel aanstormend motorcrosstalent. In bijna alle categorieën doen wij vooraan mee, en vaak met meerdere atleten. Geweldig! Maar ook lastig keuzes maken voor de liefhebbende documentairemakers. In de nieuwe film komen naast Coldenhoff, Herlings, Geerts en Everts ook Kay de Wolf, Roan van de Moosdijk, Lucas & Sascha Coenen, Rick Elzinga, Lotte van Drunen, Ivano van Erp, Jarne Bervoets en Dean Gregoire prachtig in beeld. Lucas Coenen kreeg na zijn fantastische WK debuut de eer om op de cover te staan met een pakkend portret.

Meer dan 40 voorstellingen op 20 locaties

Van Brugge tot Hoogezand en van Heerhugowaard tot aan Kerkrade is de film te zien van 16 november t/m 20 december. Het team van Living for the Weekend maakt tijdens deze periode filmtour kriskras door België en Nederland met altijd een bioscoop in de buurt.

Bekijk alle 20 locaties én boek meteen tickets via www.livingfortheweekend.mx Klik hier voor de filmteaser:

Partners

Back to top button