RecreatieToerisme

Nationale toerkalender 2024: geniet echt van je motorfiets op onze talrijke motortreffens

De toercommissie heeft de voorlopige nationale toerkalender 2024 samengesteld. Onze motorrijders kunnen tussen 2 februari en 11 november kiezen uit 52 motortreffens verspreid over het ganse land. De organiserende clubs stippelen steeds een mooie rondrit in eigen streek uit afgesloten met een hapje en een drankje onder motorrijders.

Met een toervergunning geniet je bovendien van 2 EUR korting op het inschrijfgeld, ben je individueel verzekerd en neem je deel aan de diverse nationale en regionale kampioenschappen. De vergunninghouders kunnen ook voor elk treffen de GPS bestanden van de rondrit vooraf downloaden zodat ze bij aanmelding ter plaatse direct kunnen vertrekken.

Onze Aangesloten Bonden, Motorsport Vlaanderen en de FMWB, bieden elk nog bijkomende voordelen aan. De toervergunningen 2024 zullen tegen eind november via de My FMB-BMB toepassing kunnen worden aangevraagd.

De kalender 2024 wordt defintief na goedkeuring van de klassementen 2023. Er staan dit jaar nog 4 treffens op het programma. Klik hier voor alle info.

Raadpleeg de voorlopige toerkalender 2024

Partners

Back to top button