Motorcross

Waarom je niets van de Motorcross der Naties in Ernée mag missen…

We zijn op een paar dagen van het grootste Motorcross evenement ter wereld. Team Belgium met Jago Geerts, Liam Everts en Lucas Coenen bereiden zich volop voor om ons land naar een podium plaats te loodsen!

Vijf redenen waarom je niets van dit evenement mag missen:

  • 1- Simpel, het is het grootste en gekste offroad-evenement van het jaar!
  • 2- De sfeer op de MXoN is ongeëvenaard, met duizenden fans die de hele dag scanderen en juichen.
  • 3- De beste rijders zijn er allemaal, allemaal strijden ze voor de prestigieuze Chamberlain Trofee! De sterren gaan tot het uiterste en geven alles wat ze hebben om hun fans en hun land de spannendste show te laten zien.
  • 4- De plaats… Ernée! Een tempel van motorcross die een van de meest indrukwekkende motorcross starts ter wereld biedt met de beroemde muur van mensen rond de eerste bocht; genoeg om elke rijder kippenvel te bezorgen voordat hij vol gas gaat als het hekken valt!
  • 5- Dit is de place to be voor alle motorcrossfans! De motorcrosswereld zal alle ogen gericht houden op de 2023 Monster Energy FIM MXoN om te kijken naar een uniek spektakel dat de hele industrie, rijders, teams, media, federaties en meer… bij elkaar brengt!

Maar de belangrijkste reden is uiteraard:

  • 6- Onze 3 jonge motorcross top talenten aanmoedigen onder de deskundige leiding van manager Johan Boonen. Jago Geerts rijdt in de MXGP categorie op een Yamaha 450cc, Lucas Coenen in de MX2 categorie op een Husqvarna 250cc en Liam Everts in de Open categorie op een KTM 350cc.

Drie dagen boordevol actie, inclusief de Teams Presentation Parade op vrijdag om 16:30 uur, open voor alle fans, een opwindende kwalificatiedag op zaterdag en een opwindende racedag op zondag.

Koop je tickets HERE ! Niet in Ernée, volg alles live met de 2023 Monster Energy FIM Motocross of Nations MXGP-TV PASS

Partners

Back to top button