Algemeen

Ticket-Alert: Bioscoopfilm ‘Living for the Weekend 2’ in première

Menig motorsportliefhebber krijgt kippenvel bij het zien van de nieuwe filmteaser van Living for the Weekend 2. Na het succes van de eerste motorcross-documentaire in 2013 is het nu 10 jaar later een uitgelezen moment voor een nieuwe bioscoopproductie. De BMB ondersteunde de realisatie van deze nieuwe film.

Cameraman Kevin Simons (21) filmde reeds een jaar lang achter de schermen van het WK Motorcross en reisde van Argentinië tot Roemenië en alles er tussenin.

Hij volgde hierbij de verrichtingen van toppers als Jeffrey Herlings, Jago Geerts, Glenn Coldenhoff, Kay de Wolf, Liam Everts, Lotte van Drunen, Lucas en Sacha Coenen, Rick Elzinga, Jarne Bervoets, Ivano van Erp, Roan van de Moosdijk en Dean Gregoire.

Het spektakelstuk gaat in november in première waarbij zowel in Veghel als in Lommel de rode loper uit zal liggen voor de toprijders. Uiteraard kunnen de fans hierbij aanwezig zijn en ook het diner op locatie is open voor publiek. Een avond die je niet wil missen.

Bekijk nu de tickets en details:

Er kunnen voor dit event meerdere tickets op één Moto Inside account worden gekocht. Er is geen leeftijdsbeperking en de film is nagenoeg geheel Nederlands gesproken.

Bekijk de teaser :

Partners

Back to top button