Snelheid

Inschrijven voor de races in Colmar-Berg en Croix-en-Ternois

Op 2 en 3 september vindt, na afwezigheid van 4 jaar, op het Good Year circuit van Colmar-Berg in het Groothertogdom Luxemburg de voorlaatste manche plaats van de BeNeLux Trophy supersport en superbike. De finale staat geprogrammeerd op 23 en 24 september, daar waar het kampioenschap van start ging, op het Noord-Franse circuit van Croix-en-Ternois.

In de Supersport klasse is er het duel tussen Bram Lambrechts en Jef Van Calster. Bram heeft, met nog 3 races te gaan, slechts 6 punten voorsprong op Jef. Bij de Superbikes leidt de Nederlander Ricardo Brink voor de Belg Ian Ancia.

In Colmar-Berg, een organisatie van de Duitse promotor Klassik Motorsport in samenwerking met de MUL, rijden niet enkel de Supersports en Superbikes maar ook de Supersport 300, de Superwin & Stocktwin 650 en de Supersport & Superbike Youngtimers. Zij kunnen er punten scoren voor het Belgisch kampioenschap. Er zullen ook nog een aantal Classic Bike klassen meetellen voor het Belgisch kampioenschap. Hierover later meer.

Inschrijving Colmar-Berg

Rijders van de klassen Belgian Supersport en Belgian Superbike (BeNeLux Trophy & BK) schrijven in via RIS timing: VITESSE & CLASSIC BIKE 2023 (ris-timing.be)

Rijders van de klassen Supersport 300, Belgian Supertwin en Belgian Stocktwin schrijven zich in via Belgian Twin Trophy

Rijders van de klassen Belgian Supersport Youngtimer en Belgian Superbike Youngtimer schrijven zich in via de organisator, Klassik Motorsport: klassik-motorsport.com 

Inschrijving Croix-en-Ternois

De wedstrijd in Croix, waar ook de zijspannen rijden, wordt opnieuw georganiseerd door KV Ostend MS. De inschrijvingen verlopen via https://www.ostendmotorsport.be/

Meer info:

Foto: Jan Vermeer (Colmar-Berg 2018)

Partners

Back to top button