Algemeen

KMC Mol viert haar honderdste verjaardag

KMC Mol viert dit jaar haar 100 jarig bestaan. Naast de Flanders Masters Motocross wedstrijd op 15 augustus met tal van WK-toppers aan de start, wordt er ook een tentoonstelling 100 jaar KMC Mol georganiseerd om deze bijzondere gebeurtenis te vieren.

In 1923 werd de club opgericht en sindsdien werden er motorcross wedstrijden georganiseerd op de Galbergen in Mol, in Gompel en sinds het begin van de jaren ‘50 van de vorige eeuw op de Keiheuvel. Maar daarnaast was KMC Mol aanvankelijk ook actief als toerisme club. In de 80-tiger jaren werden er zelfs grasbaanraces verreden op het oude vliegveld op de Keiheuvel en in Geel.

De tentoonstelling zal plaatsvinden van donderdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus op de KSOM campus Sint-Paulus, Kruisven 25 te 2400 Mol. Je kan de tentoonstelling bezoeken op weekdagen van 14 uur tot 21 uur en in het weekend van 10 uur tot 21 uur.

Je zal er ook de mogelijkheid hebben in te schrijven op het boek 100 jaar KMC Mol met verschillende verhalen van de afgelopen 100 jaar. De nodige foto’s zullen uiteraard niet ontbreken.

Meer info: KMC Mol (kmc-mol.be)

Partners

Back to top button