Motorcross

Volgende manche BK Motorcross op 12 en 13 augustus in Balen

Na de vorige wedstrijd van het Belgisch kampioenschap motorcross 2023 in Nismes, vindt op 12 en 13 augustus de voorlaatste manche plaats op de Keiheuvel in Balen.

Dit jaar bestaat KMC Mol 100 jaar en zal er drie dagen cross op het programma staan. Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus staan de wedstrijden van het Vlaams én Belgisch kampioenschap op het programma.

Op dinsdag 15 augustus vindt de ‘Flanders Masters’ plaats, een internationale wedstrijd met tal van toppers met als laatste toevoeging op de reeds indrukwekkende affiche de winnaar van de MXGP of Flanders, Romain Fèbvre! Ook onze MX2 toppers Jago Geerts, Lucas en Sacha Coenen en Liam Everts tekenen present op de Keiheuvel! Kortom het Belgisch publiek kan komen genieten van bijna een tweede Belgische GP!

Voor alle duidelijkheid, de wedstrijd op 15 augustus telt niet mee voor de kampioenschappen (noch Vlaams noch Belgisch kampioenschap). Uiteraard kunnen alle vergunninghouders wel deelnemen aan de diverse op het programma voorziene klassen (Nieuwelingen open, jeugd 85cc, Juniors 250/500cc, Beloften, Nationalen open, Inters 250 en Inters 500). Opgelet voorinschrijving is verplicht en sommige klassen zijn ondertussen al vol!

De inkom is €15 voor het weekend van 12 en 13 augustus. Voor dinsdag 15 augustus is de inkom €25.

Piloten die zich inschrijven voor het weekend (12 en 13 augustus) kunnen zich ook nog inschrijven voor dinsdag (15 augustus).

Info en inschrijvingen: klik hier

De laatste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap vindt plaats op 26 en 27 augustus in Lille.

Raadpleeg ook de tussenstanden na 4 van de 6 wedstrijden. Klik hier!

Partners

Back to top button