Motorcross

Hermans/Van den Bogaart domineren GP zijspancross van Estland

Koen Hermans/Ben van den Bogaart hebben met twee heat overwinningen de GP van Estland op hun naam weten te zetten. WK-leiders Vanluchene/Musset werden tweemaal tweede. Justin Keuben/Dion Rietman pakte met de derde plek in de daguitslag voor het eerst een trede op WK podium.

De strijd wordt volgende week verder gezet in het Poolse Gdansk, en de week erna strijkt het circus neer in ons eigen Lommel, waar we uiteraard met zijn allen onze matadoren op drie wielen zullen verwelkomen.

Wie op zondagavond straks in Lommel, de red plate mee naar huis mag nemen, kan alvast de eerste pagina van het WK-seizoen 2023 meteen positief gevoel omslaan, want in Lommel is het seizoen ondertussen al halfweg.

Maar eerst nog Polen volgende week, waar Vanluchene-Musset nog steeds als WK-leiders van start gaan, maar nu Hermans-vd Bogaart opnieuw zien oprukken naar plek twee, ten nadele van Bax-Cermak. J. Keuben en D. Rietman,die vandaag in Lange hun allereerste WK-podium behaalden zijn dit jaar – samen met o.a. de nog altijd maar zestienjarige broers Lielbardis – de revelaties van het seizoen in de top van het klassement.

Meer info en uitslagen op FIM Sidecarcross World Championship | www.fimsidecarcross.com

Partners

Back to top button