Snelheid

Hoe schrijf je je in voor deelname aan de snelheidswedstrijden 2023?

Vanaf dit jaar worden de inschrijvingen voor een aantal snelheidswedstrijden gedaan via het RIS-timing inschrijfsysteem op https://fmbrace.ris-timing.be/index.php?langue=NL  Sommige organisatoren hebben echter hun eigen inschrijfsysteem opgezet en maken dus geen gebruik van het RIS-timing systeem.

Daarnaast wordt er voor de categorieën Supersport 300, Supertwin en Stocktwin 650 ingeschreven via https://www.belgiantwintrophy.be/ . De inschrijvingen voor de zijspannen verlopen via https://northernsidecarcup.com/

Voor de eerste wedstrijd van het seizoen in Croix-en-Ternois op 8 en 9 april beheert de organiserende club, KV Oostende MS, de inschrijvingen via de volgende link: https://ostendmotorsport.be/keuze-inschrijving

Voor de volgende wedstrijden, op 6 en 7 mei in Hengelo (Nederland) en op 27 en 28 mei in Mettet (RAC Trophy) zullen de inschrijvingen voor de categorieën Supersport 600 en Superbike gebeuren via RIS-timing.

Inschrijvingsprocedure via RIS-timing

Klik op de link: Inschrijvingen snelheid – Menu Inschrijving snelheid

U klikt op de link in formulier 1 (rijders met een BMB jaarvergunning) en u logt in met dezelfde gegevens die u voor uw vergunningsaanvraag via de My FMB-BMB toepassing (Magelan) heeft gebruikt. De login is altijd uw e-mailadres (gebruikersnaam) en het wachtwoord dat u bij uw inschrijving op My FMB-BMB heeft gekozen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem, open de My FMB-BMB toepassing op uw PC, klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Codes vergeten? Deze worden u per e-mail toegestuurd.

Zodra u bent ingelogd, zal u merken dat al uw gegevens automatisch zijn ingevuld. U hoeft alleen nog maar uw inschrijving te bevestigen en te betalen via het betalingssysteem.

Raadpleeg hieronder:

Het RIS-timing systeem zal ook worden gebruikt voor de wedstrijden op de Nurburgring en Chimay. Meer informatie volgt.

Partners

Back to top button