Trial

Nieuwe inschrijvingsformule voor de trial wedstrijden

Net zoals in de enduro en de supermoto zullen ook de rijders die willen deelnemen aan de BMB trial wedstrijden zich voortaan via RIS-timing moeten inschrijven. De inschrijvingen voor de trial wedstrijden in Bilstain op 19 maart en in Wavre op 23 april zijn ondertussen geopend. Opgelet, net zoals bij de enduro en supermoto, moet je eerst in orde zijn met de jaarvergunning trial of de vergunning 1 manifestatie voor de betrokken wedstrijden.

Inschrijvingsprocedure:

De deelnemers moeten zich voor de trial wedstrijden in België inschrijven op de website https://fmbtrial.ris-timing.be/

Er zijn 3 verschillende inschrijvingsformulieren:

  1. Inschrijvingsformulier BMB jaarvergunninghouders trial
  2. Inschrijvingsformulier buitenlandse rijders in het bezit van een geldige vergunning van hun federatie 
  3. Inschrijvingsformulier rijders met een vergunning 1 manifestatie

Belangrijk: vooraf inschrijven is enkel mogelijk indien je in het bezit bent van een geldige vergunning!

1. Inschrijvingsformulier BMB jaarvergunninghouders trial

Opgelet: je moet eerst je BMB jaarvergunning via de My FMB-BMB PC toepassing in orde brengen alvorens je kan inschrijven. Klik hier voor alle info!

Je klikt op de link naar het formulier en je logt in met dezelfde gegevens die je hebt gebruikt voor je vergunningsaanvraag in de My FMB-BMB (Magelan) toepassing. De gebruikersnaam is dus steeds je e-mail adres en het wachtwoord dat je gekozen hebt bij je inschrijving op My FMB-BMB. Ben je deze vergeten? Geen probleem, open de My FMB-BMB toepassing op je PC, klik op ‘Inloggen’ en vervolgens op ‘Inlog gegevens vergeten?’ Deze worden je dan via mail toegestuurd.

Vanaf je bent ingelogd zal je merken dat al je gegevens automatisch zijn ingevuld. Je dient dus nog enkel je inschrijving bevestigen en betalen via het betaalsysteem.

2. Inschrijvingsformulier buitenlandse rijders in het bezit van een geldige vergunning van hun federatie

Alle BMB Trial wedstrijden zijn toegankelijk voor rijders in het bezit van een vergunning afgeleverd door een FIM erkende bond en geldig voor buitenlandse wedstrijden ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe.
Je zal eerst een account moeten aanmaken om te kunnen inloggen. Deze account is dan geldig voor de inschrijving voor alle overige BMB wedstrijden. Vul vervolgens alle ontbrekende info in, bevestig je inschrijving en betaal via het betaalsysteem.

3. Inschrijvingsformulier rijders met een vergunning 1 manifestatie

Opgelet: je moet eerst je vergunningsaanvraag 1 manifestatie via de My FMB-BMB PC toepassing in orde brengen alvorens je kan inschrijven. Klik hier voor alle info!

Vervolgens is de procedure identiek als deze voor de BMB jaarvergunninghouders zoals hierboven beschreven.


Inschrijvingstermijn:

Elke inschrijving waarvan de betaling niet binnen 10 dagen is geregistreerd, wordt verwijderd en de rijder zal de inschrijvingsprocedure opnieuw moeten opstarten. De inschrijvingen (inclusief betaling) worden afgesloten op uiterlijk vrijdagmiddag voor elke wedstrijd. Nadien, kan er enkel nog ter plaatse worden ingeschreven maar het inschrijvingstarief zal worden verhoogd met 15 EUR. 

QR code

Vanaf je inschrijving in orde is krijg je een e-mail met een QR code toegezonden. Deze QR code dien je ter plaatse te tonen op de administratieve controle en tijdens de technische controle. Je kan de mail ofwel afdrukken of gewoon op je smartphone tonen aan de afgevaardigden ter plaatse.

Check Also
Close

Partners

Back to top button