RecreatieToerisme

Deelnemen aan de FIM Mototour of Races in Kroatie

Van 27 april tot 1 mei 2023 is Kroatië gastheer van FIM Mototour of Races, de organisatoren kijken ernaar uit om ons te verwelkomen in het Millennium Stadion van Donji Kraljevac waar de FIM Speedway Grand Prix van Kroatië zal plaats vinden. Naast de Speedway Races op zaterdagavond zijn 3 dagen met rondritten voorzien van +/- 170 km per dag waar er langsheen de mooiste wegen van de streek enkele musea en oude forten bezocht worden en er de beroemdste regionale gerechten geserveerd gaan worden.

De 4 overnachtingen zijn voorzien in het 4*hotel Turist in het stadje Varaždin, dit  historische stadje word ook wel eens “Klein Wenen” genoemd. Het hotel is op een 10-tal minuten wandelen van het oude historische centrum.

Ook bij deze 2° editie van FIM-Mototour of Races is er de combinatie van toerisme en sport.

De inschrijvingen zijn beperkt tot 20 deelnemers en kunnen gedaan worden vanaf 1 februari 2023 totdat het aantal van 20 deelnemers is bereikt of tot 20 maart 2023. De inschrijvingen gebeuren rechtstreeks via de organisator. Alle informatie kan je terug vinden op de website van de organisator:  https://www.fim-mototourofraces2023.com
email: fimmor2023@gmail.com 

Inschrijven kost 730€ op basis van een 2-persoonskamer + eventueel supplement van 100€ voor een 1-persoonskamer.

Gilbert Van Bael
Belgisch Lid FIM Touring commissie

Partners

Back to top button