Algemeen

Vraag je BMB trainingsvergunning 2023 aan, je garantie om goed verzekerd te zijn op training!

Rijders die vrij willen gaan trainen (geen competitie) en daarbij goed verzekerd willen zijn, kunnen hun trainingsvergunning 2023 aanvragen via de toepassing My FMB-BMB(link is external). Er is de trainingsvergunning ‘circuit’ voor de snelheid, supermoto of classic bike rijders die gaan trainen op erkende snelheid circuits en de trainingsvergunning ‘Off-road’ voor de motorcross, enduro, BEX of trial rijders die trainen op erkende off-road circuits (motorcross, trial, enduro).

Kies je het niveau Europe Open dan ben je op alle Europese circuits gedekt tegen persoonlijke ongevallen (extra dekking reisbijstand). Je kan ook de optie ‘BA’ (Burgerlijke Aansprakelijkheid) onderschrijven om tevens je aansprakelijkheid t.a.v. derden te dekken in geval van een ongeval waarbij bv. een toeschouwer is betrokken. Deze dekking is van toepassing in België, Nederland en Frankrijk. Dankzij een akkoord met de Franse bond (FFM) hoef je in dat geval in Frankrijk geen ‘FFM Circuit Pass’ meer aan te kopen. Je krijgt hiervoor een bijzonder attest dat je moet tonen bij je inschrijving ter plaatse. In Nederland verplicht de KNMV spijtig genoeg wel nog de aankoop van een extra basislicentie.

Motorsport, zowel competitie als vrije training, houdt spijtig genoeg altijd een zeker risico op ongevallen in. Zorg dus dat je degelijk bent verzekerd en onderschijf snel je trainingsvergunning !

Download nu de app My FMB-BMB(link is external)

Rijders die een competitie vergunning onderschrijven zijn steeds verzekerd tegen persoonlijke ongevallen op training. Ook zij kunnen via de app kiezen om de optie BA te onderschrijven.

Raadpleeg alle Info over onze trainingsvergunningen, klik hier!

Geef een reactie

Partners

Back to top button