Algemeen

FIM Wereldkampioenen succesvol gehuldigd in Rimini

In het Palacongressi van Rimini werden met succes de 2022 FIM Awards uitgereikt. Het was de eerste keer dat deze prestigieuze ceremonie op het einde van het seizoen hier werd gehouden. Alle FIM-wereldkampioenen van 2022 kregen een warm applaus en werden gehuldigd toen ze het prachtige podium betraden voor de grootste jaarlijkse bijeenkomst van de FIM-familie onder leiding van de op vrijdag herkozen FIM voorzitter Jorge Viegas.

Met meer dan 800 mensen aanwezig in de indrukwekkende zaal werd het publiek getrakteerd op een avond vol entertainment, waarbij vertegenwoordigers van de 115 nationale bonden, motorsport legendes, promotors van FIM kampioenschappen, vertegenwoordigers van fabrikanten en teams, sponsors en andere internationale genodigden hun waardering lieten blijken tijdens het hele evenement. 

Voordat hij zelf de medailles uitreikte aan de Ultimate Champions van 2022, nodigde FIM-voorzitter Jorge Viegas eerst motorlegende Valentino Rossi uit op het podium om zijn speciale FIM- carrière prijs in ontvangst te nemen. De laatste huldiging van de avond was voor de FIM World Rally-Raid World Champion – Sam Sunderland; FIM TrialGP World Champion – Toni Bou; EnduroGP World Champion – Andrea Verona; FIM Speedway Grand Prix World Champion – Bartosz Zmarzlik; MXGP Motocross World Champion – Tim Gajser; FIM Superbike World Champion – Alvaro Bautista en FIM MotoGP Grand Prix World Champion – Francesco Bagnaia.

Foto galerij

Geef een reactie

Partners

Back to top button