RecreatieToerisme

Toervergunningen 2023 beschikbaar via my FMB-BMB

De piloten en passagiers aangesloten bij een club van Motorsport Vlaanderen of van de FMWB kunnen hun vergunning Motorrijden in de Vrije Tijd voor het seizoen 2023 aanvragen via de BMB toepassing My FMB-BMB.(link is external) Met een BMB toervergunning krijg je opnieuw 2 EUR korting voor elke deelname aan een van de motortreffens op de BMB kalender. Bovendien geniet je van een persoonlijke ongevallenverzekering tijdens je deelname aan de treffens en de heen -en terugweg . Als vergunninghouder neem je ook deel aan de toeristische kampioenschappen (piloot of passager & interclub).

Heb je al een vergunning gehad gedurende een van de laatste 4 seizoenen, dan log je gewoon in met je e-mail adres en het door jou gekozen wachtwoord bij de inschrijving. Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik na het inloggen op ‘Inlog gegevens vergeten?’ en je krijgt je login via mail toegezonden. Controleer of je gegevens nog up-to-date zijn en klik op ‘Vraag een nieuwe vergunning’ en nadien op ‘Vergunning Motorrijden in de Vrije Tijd (toerisme)’ en volgende.

Als je nog geen vergunning hebt gehad, klik je eerst op ‘Nieuwe vergunninghouder’ om een account aan te maken, te activeren en te kunnen inloggen.

Nieuw voor 2023 is dat vergunninghouders aangesloten bij Motorsport Vlaanderen de mogelijkheid hebben de persoonlijke ongevallenverzekering die momenteel in de vergunning is inbegrepen uit te breiden naar een 24u/24u dekking (ipv enkel voor de rondrit en de heen- en terugweg naar het treffen). Deze optie zal je kunnen aanvinken bij de onderschrijving van de vergunning via My FMB-BMB.(link is external)

Hulp nodig om je vergunning aan te vragen? Contacteer je club en zij kunnen je hiermee helpen.

Download de app My FMB-BMB(link is external) en vraag je vergunning 2023 in een paar klikken aan!

De sportvergunningen zullen in de loop van de maand december beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Partners

Back to top button