Belgian Endurance-cross (BEX)

La Chinelle: 3 uitzonderlijke wedstrijden

Op 12, 13 en 14 augustus vindt in Franchimont-Philippeville opnieuw een van de grootste Off-Road wedstrijden van het land plaats, en dit zonder Covid beperkingen deze keer! La Chinelle is een uitzonderlijk evenement door de massale publieke belangstelling en is de vaste afspraak voor alle off-road piloten. De motormerken doen er alles aan om de beste rijders te selecteren voor hun officiële merkenteams. Zo wist KTM Jeffrey Dewulf, Dietger Damiaens en Nathan Renkens aan te trekken terwijl Kevin Fors, Wietse Brackman et Erik Willems voor het officiële Husqvarna team zullen uitkomen.

Op vrijdag is er naast de technische controles de presentatie van de deelnemende teams in het centrum van Philippeville. Op zaterdag zijn er de 2 uur races van de Mini-Chinelle voor de kids en de vintage/oldtimers La Chinelle. Traditiegetrouw wordt dan stipt om middernacht het startschot gegeven voor de Le Mans start van de 12 uren van La Chinelle. Op zondagmiddag is er de aankomst gevolg door de podiumceremonie. 

De inschrijvingen voor deze wedstrijd verlopen NIET via de BMB website maar wel via de website van de organisatie: https://lachinelle.be/(link is external)

Volg al het nieuws op https://lachinelle.be/

Geef een reactie

Partners

Back to top button