RecreatieToerisme

Deelnemen aan FIM-Mototour of Races in San Marino van 31 augustus tot 6 september 2022

FIM-Mototour of Races is een nieuwe categorie bij de FIM-Touring evenementen en wordt voor de 1°ste maal georganiseerd ter gelegenheid van de Moto GP van San Marino op het circuit van Misano. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend en worden aanvaard  totdat alle 20 plaatsen zijn bezet.

De belangrijkste focus van het evenement is een inzicht te krijgen van wat er ‘achter de schermen’ gebeurt van de een Moto-GP-race door ontmoetingen met racepiloten, sponsors en officials, Er worden eveneens rondritten voorzien langs rustige en toeristische wegen in de regio met bezoeken aan musea die in het teken staan van de racerij.

De totale afgelegde afstand van deze rondritten zal ongeveer 450 km bedragen en worden vergezeld van marchals om de veiligheid van de deelnemers te garanderen.

Tijdens de rondleidingen worden lichte maaltijden (snacks, fruit, sappen, water) verstrekt. Deelnemers dienen zich te onthouden van alcoholgebruik tijdens de rondritten. Bij het avondeten is vervoer met mini-bus voorzien.
De inschrijvingen gebeuren rechtstreeks via de organisator.

Alle inlichtingen kan je terugvinden op de website van de organisator: http://fim-mototourofraces2022.com/(link is external)
Email: info@fsm.sm

Inschrijven kost 1280€ op basis van een 2-persoonskamer + eventueel supplement van 165€ voor een 1-persoonskamer.

Geef een reactie

Partners

Back to top button