RecreatieToerisme

Verslag van het 39ste FIM-Motocamp 2022 in Le Teil d’Ardeche

De BMB delegatie was met 27 piloten en 4 passagiers goed vertegenwoordigd op het 39ste FIM Motocamp in Le Teil (Frankrijk). De organisatoren hebben na een moeilijke start wegens het lage aantal deelnemer toch hun beloofde programma kunnen uitvoeren. En dat programma was uitstekend. Met een enthousiaste groep van vrijwilligers hebben de Fransen 1 van de betere FIM-Motocamp georganiseerd. Goed onthaal, verzorgde maaltijden met bediening, mooie uitstappen, avondanimatie met orkesten en de spectaculaire Lido show werden door de deelnemers zeer geapprecieerd.

De BMB-clubs die ons land vertegenwoordigden waren KAMC Koersel (9 + 1), MC Butz Bikers 95 ( 8 ), KAMC Herentals ( 4 ), MC Hoeselt (3 + 1), KMAC Menen (2 ), MC Zébus (1 + 1) en AMC St. Vith ( 1).

Omdat we met het meest aantal deelnemers waren hebben we de wisselbeker “FERRUCCIO COLUCCI Challenge “ gewonnen, Italië werd 2de en England 3de . Ook in de andere klassementen deed ons land het goed, zo werden we 3de na Tsjechië en Engeland in de “FIM MOTOCAMP Tropy” die staat voor het meest aantal kilometers en werd KAMC Koersel 3de na Motoclub Bohemia Tynec en Mayflower MCC in de “ESPANA Challenge” die word uitgereikt voor de cubs met het meest aantal deelnemers.

Volgend jaar zal het FIM-Motocamp plaats vinden in Litouwen in de havenstad Klaipėda en dit van 5-7 juli 2023.

Tekst en foto’s: Gilbert Van Bael

Geef een reactie

Partners

Back to top button