Snelheid

Inschrijvingen BeNeLux trophy Supersport en Superbike in Assen

In het weekend van 5 tot en met 7 augustus vindt de JACK’S Racing Day plaats, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. In samenwerking met de organisatie van dit evenement heeft de KNMV een invulling aan het motorsportprogramma gegeven, door hier gecombineerde supersport- en superbikewedstrijden in te plannen die meetellen voor de BeNeLux Trophy.

Het inschrijfgeld bedraagt € 375,- voor 2 kwalificatietrainingen van 25 minuten en 2 races (allebei op zondag) van ieder 14 ronden. De inschrijving voor deze wedstrijd staat inmiddels online.

Licentiehouders van KNMV en FMB-BMB krijgen voorrang bij de inschrijving voor dit evenement. We vinden het leuk als je van de partij bent!

Inschrijven

Inschrijven doe je door naar de evenementpagina (link is external)te gaan op de KNMV website. Hier vind je de inschrijfbutton net als de beschikbare wedstrijddocumenten. Klik je op de oranje knop ‘inschrijven’ dan doorloop je de inschrijving, controleer je de gegevens en betaal je het inschrijfgeld waarna je inschrijving automatisch bevestigd is.

De inschrijving sluit automatisch op woensdag 3 augustus 2022 om 23.59 uur. Hierna kan niet meer worden ingeschreven. Rijders die niet staan ingeschreven kunnen ook niet deelnemen.

Geef een reactie

Partners

Back to top button