RecreatieToerisme

Verlenging inschrijvingstermijn FIM rally in Duitsland

De FIM Rally, het grootste internationaal motortreffen op de FIM kalender wordt dit jaar al voor de 75ste keer georganiseerd van 27 tot 29 juli 2022 in het Duitse Ferropolis (stad van ijzer). Voor het eerst zal de locatie van de FIM Rally niet in een stad of op een circuit zijn, maar in een uniek technisch museum! Met een ondersteunend programma in alle drie van de naburige steden, die uitkijken naar het bezoek van de motorrijders. De inschrijvingstermijn werd nu verlengd tot 31 mei!

Ferropolis is een industrieel museum en evenementenlocatie in Gräfenhainichen op een schiereiland in de Gremminer See, de voormalige bruinkoolmijn Golpa-Nord. Ferropolis is een ankerpunt van de Europese Route van Industriële Cultuur (waar ook het industriemuseum van Gent, de steenkoolmijn van Blegny en Trembleur, het Vlaams mijnmuseum van Beringen en de mijn Bois du Cazier in Marcinelle een deel van zijn) en een uniek en compleet evenemententerrein. Het meest opvallende kenmerk zijn vijf enorme graafmachines.

Ferropolis ligt in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt in de driehoek gevormd door de steden Bitterfeld-Wolfen/Dessau-Roßlau/Lutherstadt-Wittenberg

De inschrijvingen verlopen via de BMB en zijn ondertussen geopend. Raadpleeg hierna alle inschrijfdetails:

FIM Rally – 2022 – Rallye FIM

Plaats – Lieu: Ferropolis (Duitsland)
Website – Site: http://www.fim-rally2022.com(link is external)(link is external)
Inschrijvingsprijs: Piloot: 225 EUR / Passagier: 205 EUR
Alle informatie over de prijzen van de camping, hotels enz.. zijn te vinden op het inschrijving en accommodatie formulier.  Maat T-shirt laten weten. Aantal extra T-shirts (15 EUR) meedelen + Maat.
Facultatieve uitstappen – Excursions facultatives: zie website – voir site web

Betaling van de inschrijving + camping en/of hotel voor 30.05.2022 op rekening BMB: BE07 2100 4434 0166 van FMB-BMB.
De ondertekende inschrijving en accommodatie formulieren (staan in pdf en kunnen ingevuld worden op de computer) verzenden voor 25.04.2022 naar:
Bij voorkeur via e-mail : gilbert.vb@telenet.be
Gilbert Van Bael
Kasteelstraat 22
2250 OLEN

Bijkomende inlichtingen  Gilbert Van Bael
GSM : +32 495 80 59 00  Home : 014/22 32 30 E-mail : gilbert.vb@telenet.be
http://www.fim-rally2022.com

Geef een reactie

Partners

Back to top button