Algemeen

Nieuwe FMWB toervergunning 2022 : een collector’s item

De FMWB lanceert in 2022 een nieuwe licentiekaart voor haar vergunninghouders Motorrijden in de Vrije Tijd én een kaart die bovendien ook door iedereen als collector’s item kan worden aangekocht.

Op deze manier brengt de FMWB in 2022 hulde aan haar grootste kampioen, Joel Robert, die de geschiedenis van het motorrijden heeft gemarkeerd in ons land en in de ganse wereld maar ons spijtig genoeg begin 2021 heeft verlaten.

Deze "Collector"-kaarten zullen ook te koop zijn voor alle motorsport liefhebbers en dit gedurende een paar weken tegen een voorkeurstarief voor de sportlicentiehouders, afgevaardigden, leden van commissies, colleges, werkgroepen van een bij de FMWB aangesloten club.

1.000 kaarten – niet één meer! -, met telkens een andere kampioen, zullen elk jaar worden gepubliceerd.

Om iedereen de mogelijkheid te bieden er een te verwerven en vooral zodat het geen handel wordt op sociale netwerken of online verkoopsites, kunnen er maximaal 2 per persoon worden gekocht, met uitzondering van FMWB vergunninghouders Motorrijden in de Vrije Tijd die slechts één extra kunnen verwerven.

Prijzen :

Voor licentiehouders, afgevaardigden, leden van commissies, colleges, werkgroepen, aangesloten bij een club van de FMWB:
1 kaart: € 20 inclusief verzendkosten
2 kaarten: € 35 inclusief verzendkosten

Voor alle anderen:
1 kaart: € 30 inclusief verzendkosten
2 kaarten: € 50 inclusief verzendkosten

Info over de verkoop van de kaart zal weldra worden gepubliceerd op de FMWB website, www.fmwb.be

Partners

Back to top button