Supermoto

Vraag je supermoto vergunning 2022 aan via My FMB-BMB!

Je supermoto vergunning 2022 aanvragen via de My FMB-BMB toepassing is vanaf nu mogelijk ! De belangrijkste wijziging voor het supermoto seizoen 2022 betreft de naamswijziging van de categorie Minimotard. De nieuwe benaming is Juniors met de klassen 65cc of 85cc. De 65cc klasse zal toegankelijk zijn voor rijders van 8 tot 12 jaar en de klasse 85cc voor rijders van 10 tot 15 jaar.

Hoe vraag je je vergunning aan?

Je vergunning aanvragen verloopt volledig digitaal via de My FMB-BMB PC toepassing. Als je al een vergunning gehad hebt in de voorgaande jaren (vanaf 2018), kan je direct inloggen en in een paar klikken je vergunning aanvragen en elektronisch betalen. Je login vergeten? Klik dan op inloggen en ‘inlog gegevens vergeten’ om ze naar jouw e-mail adres toegestuurd te krijgen.

Een nieuwe vergunninghouder? Schrijf je dan eerst in als nieuwe vergunninghouder en log daarna in om je vergunning aan te vragen.

We zijn momenteel in de laatste testfase om een tabletversie voor IOS (Apple) en Android te lanceren en zullen via de BMB website communiceren vanaf deze klaar is. Op dit moment dien je dus de My FMB-BMB toepassing nog op een windows PC/laptop te installeren (of via Apple mits aparte procedure).

Heb je problemen om je vergunning aan te vragen, stuur dan een mailtje naar info@motorsport.vlaanderen. Zij helpen je met veel plezier verder!

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button