Enduro

Vraag je enduro en/of BEX vergunning 2022 aan via My FMB-BMB

De vergunningsaanvragen enduro en Belgian Endurance-cross 2022 zijn nu beschikbaar via My FMB-BMB. Neem ook kennis van de belangrijkste info en nieuwigheden over het nieuwe enduro seizoen 2022! De werkgroep Belgian Endurance-cross (BEX) dient nog bijeen te komen maar er worden geen grote wijzigingen voorzien. Wil je de enduro wedstrijden samen met de Belgian Endurance-cross combineren, dan raden we je aan je enduro en BEX jaarvergunning samen aan te vragen om van een voordeel tarief te kunnen genieten en extra administratie op de evenementen te vermijden. 

Aan de Belgian Endurance-cross wedstrijden kan je zowel in teamverband (2 rijders) als als solo rijder deelnemen.

Hoe vraag je je vergunning aan?

Je vergunning aanvragen verloopt volledig digitaal via de My FMB-BMB PC toepassing. Als je al een vergunning gehad hebt in de voorgaande jaren (vanaf 2018), kan je direct inloggen en in een paar klikken je vergunning aanvragen en elektronisch betalen. Je login vergeten? Klik dan op inloggen en ‘inlog gegevens vergeten’ om ze naar jouw e-mail adres toegestuurd te krijgen.

Een nieuwe vergunninghouder? Schrijf je dan eerst in als nieuwe vergunninghouder en log daarna in om je vergunning aan te vragen.

We zijn momenteel in de laatste testfase om een tabletversie voor IOS (Apple) en Android te lanceren en zullen via de BMB website communiceren vanaf deze klaar is. Op dit moment dien je dus de My FMB-BMB toepassing nog op een windows PC/laptop te installeren (of via Apple mits aparte procedure).

Heb je problemen om je vergunning aan te vragen, stuur dan een mailtje naar info@motorsport.vlaanderen. Zij helpen je met veel plezier verder!

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button