Supermoto

Twee dagen BK Supermoto in Mettet

Door de Corona crisis kon RUMESM het supermoto seizoen 2021 niet zoals gewoonlijk openen op het circuit Jules Tacheny van Mettet. De club bleef echter niet bij de pakken zitten en besliste om de finale van het Belgisch kampioenschap te organiseren en dit verspreid over 2 dagen, op zaterdag 13 en zondag 14 november a.s. Er zijn dus nog heel wat BK punten te verdienen met 2 races op zaterdag en 2 races én de superfinale op zondag.

Bij de Prestiges belooft het een spannende strijd tussen Kevin Veillevoye en Romain Kaivers. Op de derde plaats volgt Lionel Deridder die ook nog kans maakt op de Belgische titel.

Het programma start op zaterdag met de chrono's van de debutanten om 8 uur en de eerste wedstrijd voor de Minimotard vanaf 10u30. Op zondag beginnen de wedstrijden vanaf 9u50 en wordt de dag afgesloten met de Superfinale om 16u10.

We herinneren eraan dat alle aanwezige personen (rijders, begeleiders, officials, toeschouwers) in het bezit moeten zijn van het Covid Safe Ticket. De club voorziet de mogelijkheid voor een test ter plaatse.

Raadpleeg alle info (reglement, timing en Covid info) via volgende link: http://www.fmb-bmb.be/fr/supermoto_event/belgian-championship-benecup-4

 

Partners

Back to top button