Enduro

Enduro van Binche uitgesteld naar 7 november!

Organisator Avemott laat ons weten dat als gevolg van een toelatingsprobleem de club genoodzaakt is de enduro wedstrijd voorzien zondag 3 oktober a.s. in Peronnes-Lez-Binche uit te stellen. De finale van het Belgisch kampioenschap enduro zal nu doorgaan op zondag 7 november.

De inschrijvingen van de rijders zullen automatisch geldig zijn voor de nieuwe organisatie datum. Ingeschreven rijders die echter niet zouden kunnen deelnemen op 7 november, worden verzocht een mail te sturen naar michael@ris-timing.be met de vraag het betaalde inschrijfgeld te willen terugstorten.

Ook de vergunningen 1 manifestatie zullen automatisch worden overgezet naar de nieuwe datum. Rijders die hun vergunning 1 manifestatie vooraf hadden geregeld maar niet zouden kunnen deelnemen op 7 november, worden verzocht een mail te sturen naar info@fmwb.be (FR) of info@motorsport.vlaanderen (NL) met de vraag het betaalde bedrag van deze vergunning te willen terugstorten.

De inschrijvingen (via ris-timing.be) en het onderschrijven van een vergunning 1 manifestatie voor deze wedstrijd zijn opnieuw geopend.

Raadpleeg de update van de BMB enduro kalender 2021

 

Partners

Back to top button